måndag 11 mars 2013

Hyll-makeover och kärt minne


Älskar gamla böcker och tycker att dom blir en fin inredningsdetalj.Dom mindre är pappas och farmors psalmböcker.Den super fina krukan hittade jag i grovsoporna på jobbet. Helt vansinnigt att slänga riktiga saker !


Härom veckan kom jag å tänka på pappas gamla häst som jag lagt i en låda på vinden.Tyckte att det var synd att den skulle ligga där så jag plockade ner och ställde den på hyllan i vardagsrummet som fått sig en makeover. Den platsade fint där ! Roligt också att han skrivit under den "Barnens dag 13 september 1959" Han hade tydligen vunnit den på en tävling.Sliten och kantstött är den gamle pållen vilket bara gör den ännu charmigare. Ett fint minne efter min pappa.
I gästrummet. Skrivbord,pinnstol,piedestal och båda lamporna är loppisfynd ! Loppisar är verkligen guldgruvor :) Ett hem blir bra mycket mer personligare och mysigare med gamla saker än med enbart splitter nya. Att blanda är nog den bästa kombon tror jag.Men som sagt,hellre gamla charmiga saker med historia och själ än ikea grejer !Det var allt för idag !

Ha en bra start på veckan !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar