torsdag 11 september 2014

Nu är gossen döpt !


Ja såja, nu är våran lille gosse döpt ! Det var en solig och varm lördag som vi samlades i Säbrå kyrka,kyrkan där jag upplevt både glädje och sorg. Idag var det bara en glädjens dag och Linus skötte sig exemplariskt hela dagen, även om han större delen sov sig igenom sin dopdag :) I kyrkan fanns den närmsta släkten med och vi sjöng bl.a Tryggare kan ingen vara. Min farbror Bengt läste Barnevangeliet och farmor Anita läste tackbönen. Framme med oss stod morbror/gudfar Björn och kusinen Emma,dom hällde upp dopvattnet och tände dopljuset. Kerstin Gjersvold sjöng "Utan dina andetag" och kusinen Gustav var så duktig och sjöng "Du vet väl om att du är värdefull" Då var det några tårar som rann på kinder bland bänkraderna....

Efter dopet samlades vi i Församlingsgården för att fika,umgås och öppna alla fina doppresenter som Linus fått. Det blev en väldigt fin dag att minnas.

Eftersom gudmor Hanna var sjuk och inte kunde närvara,vilket var jätte tråkigt,planerar vi att ha ett litet Linus-gudmor-kalas längre fram :) Då ska vi även fira henne som fyller år idag !


Trötta och nöjda över dagen och dom fina ögonblick den bjöd på,lägger vi en minnensdag bakom oss och blickar framåt mot flera dagar fyllda av härliga ögonblick med våran lille pojke !

Kram Linda

2 kommentarer:

  1. Hej Linda! Du är så bra på att formulera dina tankar. Ha det gott, och var rädda om guldklimpen! Kram Ellenor

    SvaraRadera
  2. Hej Ellenor ! Åh tack så mycket,jag gillar ju att skriva :) Det är vi,han är det bästa vi har ! :) Skoj å träffas tidigare !

    Ha det fint !

    Kram Linda

    SvaraRadera