måndag 23 april 2012

Ny bästis!
I helgen dog min kära mobiltelefon! Den bara lade av och där stod jag med en död mobil och kände mig otroligt handikappad. Tänk vad beroende man är av en teknisk pryl! Lite skrämmande är det allt...
Den hade ialla fall varit mig trogen i ca 4 år så den hade väl gjort sitt och kunde med gott samvete kila vidare så att säga.

Jag blev med andra ord tvungen att se mig om efter en nya vän A.S.A.P så idag blev jag en glad ägare av en fin iphone! Men oj vad mycket det finns att lära sig på den,jag säger då det vad utvecklingen i den tekniska världen har gått framåt och jag absolut inte hängt med! Men spännande ska det ialla fall bli och se vilka möjligheter som följer med den!

Lite tur hade jag också måste jag erkänna eftersom det var den sista i lagret och med rätt färg dessutom! Lycka! Nu väntar jag bara på det nya sim-kortet som jag måste ha för att kunna använda den.

Fortsättning följer alltså...

2 kommentarer:

  1. Grattis till din iphone;) det kommer du inte ångra,och lätt att lära sig den,jag hade lite beslutsångest om färgen,var inne på vit,men tog en svart iaf, dom är fina båda! Lycka till /kram Anne

    SvaraRadera
  2. Du kommer säkert att vara nöjd med din nya iphone. Min telefon har börjat krångla på sistone så jag får väl snart tänka på att skaffa en ny också.
    Ha en fin dag! Kram Kicki

    SvaraRadera