tisdag 12 april 2011

Premiärfika på balkongen

Hejsan!

Igår var det en helt underbar vårdag!Solen sken från blå himmel och det var riktigt varmt!Fick nästan sommarkänslor.Jag plockade fram stolar och bord och lade på en blåvit duk.Tanken är att balkongen ska gå i den blåvita skalan i sommar.Krukor,blommor,ljuslyktor,kuddar,plädar m.m ska matchas.Jag tycker det är så fräscht med blått och vitt ihop,riktigt somrigt!

Igår premiärfikades det på balkongen också,så härligt!Det hade såklart varit ännu mysigare om det var städat,rent och färdigt pysslat där ute,men jag väntar nog ett tag till tills man har sopat ihop gruset på vägen här intill,det lär ju ryka ordentligt då.

Idag har det inte alls varit lika roligt väder utan gråmulet och kallt hela dagen,så jag passade på att baka några mumsiga kladdkakemuffins.Det piggar ju lätt upp en trist dag,och goda är dom också!Dom här godingarna kan man ju nästan äta hur många som helst av...

Dagens träningspass är nu avklarat och det känns så skönt efteråt.Nu ska det slappas i soffan med lite tända ljus framför tvn.Kanske det blir lite god fruktsallad senare och ett skönt välbehövligt fotbad!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar