måndag 21 oktober 2013

Nu har minusgraderna slagit till


Söndagens frukostbord (innan allt gott kom fram) ;) med tända ljus. Hittade åt en loppad ljusstake som jag fyllde med kastanjer,höstigt och fint !


Bingovinst !


Hallå ny vecka

Ännu en helg är slut och en ny vecka har tagit vid och det är väl bara drygt 1,5 vecka kvar av oktober. Att vintern nu bara är runt hörnet blir påtagligt med morgonens kylgrader, -8 var det alltså i morse.

Den här helgen blev fullspäckad med roliga saker. I fredagskväll packades ryggsäcken med grillkorv och en flaska rötjut och sedan bar det iväg ut till havet där det eldades för fullt under fullmånen som lyste upp som en lampa. Otroligt fint !

Lördagen blev en seg dag eftersom fredagskvällen blev sen och resulterade i alldeles för lite sömn. En promenad blev det i alla fall och några ärenden fixades. 
Söndagen däremot bjöd på motionsbingo i höstsolen. 5 km promenad,lite kaffe och en bingovinst är inte fy skam på en söndag :) 

På eftermiddagen blev jag så sugen på att klä in balkongräcket med granris så det blev hastigt och lustigt en tur ut i skogen och även en fin ljusslinga inhandlades. Resultatet blev en vintrig balkong som lyser fint om kvällarna.

Nu blir det minsann en sväng med dammsugaren


Kram

Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar