fredag 17 maj 2013

Shopping shopping shopping


Till min stora glädje hittade jag igår denna fina bur,till ett bra pris också ! Har länge spanat på burar men har tyckt att dom varit lite för dyra.Gårdagens tur till Birsta gav alltså utdelning :)



Innehållet i den kan man ju variera i all oändlighet egentligen ! Efter årstider,högtider eller bara efter lust helt enkelt.



Ett par sänglampor fick även följa med hem.När jag köpte lamporna till fönstren blev jag ju sugen på dom här med,nu känns det enhetligt i sovrummet.



På mini-semestern till Stockholm hittade jag alldeles underbara sänglakan från Gripsholm i en fin butik vid Steningeslott. Dom var nedsatta från 500 till 300/set så jag kunde inte låta bli dom ! Jag har nog aldrig sovit i såååå sköna sänglakan tidigare och dom är värd varenda krona.


Hej hopp Pingsthelgen !

Ännu en helg har anlänt och enligt kalendern är det Pingst. Liiite svårt att förstå att vi redan är i mitten av Majmånad ! För min del står det jobb på schemat denna helg,det ska väl gå det med,även om jag gärna hade velat slappa i solen då man lovar strålande väder. Idag har det varit riktigt riktigt varmt,äntligen ! Trallet ute på balkongen fick sig en omgång med såpavatten innan jag lade ut nytvättade trasmattor. 

Ikväll är det Let´s dance och ett glas rött som gäller ! Ett par varma mackor slinker nog också ner ;)

Trevlig pingsthelg !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar