måndag 23 september 2013

Trasig kamera


I fredags tände jag min vackra älskade kristallkrona ! Den har min mormors föräldrar haft så den är riktigt gammal. 


Har även två underbara lampetter som hör till kristallkronan !Hur glad blir man inte på en skala när alla vita orkideér blommar samtidigt !! :)


Hej regniga måndag !

Efter en strålande fin helg är regnet åter tillbaka. Det är det här som är höstväder men jag hoppas ändå att solen är tillbaka imorgon. I lördags blev det en tripp till westernbyn i Bjärtrå,Fort Kodiak. Den här gången var det full aktivitet där med pang-pang show,ett skådespel där det avfyrades många (låtsas) skjutvapen och dynamit,man kunde njuta av fin live-musik och mat om man blev hungrig.Det serverades grillade hamburgare och chiliconcarne som man själv fick värma i burk över elden. På riktigt cowboy vis alltså ! :) 

På kvällen var det middag hos bror med familj. Vi fick potatisgratäng,stek,kantarellsås och gott vin till det. En trevlig och sen kväll blev det.

Söndagen bjöd på go´fika och mysigt sällskap !

För att sammanfatta helgen har den varit riktigt bra,förutom att min käre vän Nikon numera är trasig.Hur ska det gå å vara utan kamera under reparationstiden ? :(

Nåväl...

Kram Linda


1 kommentar:

  1. Åh vilken fin kristallkrona, och vad roligt att det är en gammal släktkrona. Jag önskar jag kunde ha kristallkronor hemma men har alldeles för lågt i tak.

    Kram Natalie

    SvaraRadera