söndag 18 augusti 2013

Höstfeelings och loppisfynd


Dom här sötisarna låg nerpackade i lådor i en ladugård innan jag fick dom ! Nu har dom fått bli ljuslyktor,passande nu när det går mot höst :)Igår det blev det en loppistur bl.a till Kyrkdal. Oj oj vilken fantastisk loppis !!! Sååå mycket fint att man blev lite snurrig av alla intryck.Där fanns mycket som gärna hade fått följa med hem.Tillslut lyckades jag gallra och det blev en kanna,lampa och en ljuvlig (socker)skål. Skålen kommer nog användas till lite av varje. På en gårdsloppis hittade jag den fina kaffekvarnen och glasflaskan.


Sedan tidigare loppisturer i sommar har jag två andra fina glasflaskor som nu får stå i ett annat fynd som numera är målat :)


Gokväll 

Då är vi åter igen framme vid söndagskvällen.Helgen har varit mycket trevlig och gett massor av olika fynd,både på loppis och i gamla ladugårdar. Spännande att gå på skattjakt i en gammal ladugård :) Bilder kommer !

Det märks nu tydligt att hösten är på intågande.Ikväll känns det väldigt höstigt med regn,blåst och mörkret som fallit.Nu börjar tända ljus-tiden ! Mysigt att tända alla lampor också.

Nu är ögonlocken tunga och kudden lockar !

Kram Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar