onsdag 18 juli 2012

Long time no see !
Hoppsan vilket långt blogguppehåll det blev ! Det var ju inte meningen... Sedan jag skrev sist har jag hunnit med lite semester och en tripp till vackraste Västkusten. Bilder därifrån utlovas i nästa inlägg :P

Lite shopping har det blivit än så länge i sommar till med i Göteborg blev det lite handlade men några saker fick ialla fall följa med hem..Det super söta tepåse fatet hittade jag i en engelsk butik,det var det sista dom hade och jag högg det direkt. Skrev i ett tidigare inlägg om två loppade tepåse fat men det här är det finaste av dom alla tre!

I en jätte mysig butik med massor av doftljus,tvålar och annat lukta gott köpte jag två små doftljus,såna kan man ju inte ha för många av,eller hur ? :) Annat lukta gott hittade jag i form av body mist på Body shop som doftar somrigt av söt jordgubbe. En härlig sommarparfym med andra ord.

Väl hemma och efter en tripp till Dollarstore blev jag ett durkslag rikare ! Nu kan jag hiva det tråkiga i plast. För endast 30 kr blev det blåa durkslaget mitt och nu hänger det på paradhanddukshyllan,nära till hands.

Nåja,det var allt för idag !

Trevlig kväll !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar