lördag 18 oktober 2014

Solig lördag






Hej lördag !

Hösten visade sig från sin bästa sida denna lördag ! Tänk vad vädret påverkar ens humör, för visst känns det bra mycket roligare en solig dag ? Vi bestämde oss för att gå ner på stan en sväng, sambon ville klippa sig och jag var på jakt efter en topp med det slutade med en kjol och en topp av helt annat slag än vad det var tänkt från början, men nöjd blev jag ! Lite go´dricka blev också inhandlat eftersom vi ska iväg till Hallsta hotellet imorgon för ett par övernattningar och spa, ren avkoppling. Sötgrodan får mysa hos fammos under tiden :)

På inredningsfronten är det stiltje för tillfället eftersom tiden inte riktigt räcker till med en liten buse i familjen :) Då får man prioritera på ett annat sätt än tidigare.

Ikväll är vi bjudna på middag hos grannen ovanpå, det blir nog riktigt trevligt :)

Kram kram

Linda

söndag 5 oktober 2014

Höstsöndag









Godmorgon söndag !

Första helgen i oktober och den här söndagen bjuder på ett riktigt höstväder. Regn,rusk och tjockdimma utanför fönstret gör att vi hellre stannar inne och kurar. Trädens löv har nu börjat skifta färg och det känns som att hösten börjat explodera och visar sig från sin bästa sida,om man frågar mig. Hög frisk luft, underbara färger överallt,mysa inne efter en promenad är helt okej ! Snart faller trädens löv och allt blir grått och trist, så passa på att njuta av den här tiden :) 

Lillkillen växer så det knakar ! Utvecklingen sker i en rasande fart och omvärlden blir bara mer och mer intressant ! Några riktiga favoriter nu är spännande händer som gärna ska smakas på ! Göra sin röst hörd genom "prat" och joller står också högt i kurs !

Själv skulle jag gärna stanna tiden lite....

Ha en mysig dag !

Kram Linda