tisdag 25 februari 2014

Stora boken om barn och liten elefant


Idag fick jag en present i efterskott av mamsen, en fin bok om barn. Den handlar om allt mellan att vänta och föda samt barnets sex första år. Har redan börjat läsa den och tycker att den verkar riktigt bra med mycket fakta om sånt man kan tänkas behöva veta. Den blir bra kvällslektyr, dom kvällar man inte somnar som en klubbad vill säga ;) Annars får jag läsa den på dagen då jag ligger och vilar.


Igår hittade jag en fin liten byrå, till halva priset dessutom ! En nätt och lagom storlek men som ändå rymmer en del.


Den här lilla sötnosen fick också följa med hem igår ! Kunde liksom inte motstå... :)


På förmiddagen såg det ut så här i vardagsrummet ! Hur underbart som helst när solen tittar in, den är efterlängtad ! Klockan är nu 17 och det är fortfarande ljust ute, äntligen går det åt rätt håll.

Det var allt för idag 

Ha en mysig kväll !

/Linda

måndag 24 februari 2014

Att ha fyllt år




Sådärja, då är jag ett år äldre. Ja, vad ska man säga om det egentligen ? Själv tycker jag nog att ålder bara är en siffra på papper. I lördags fyllde jag år,närmare bestämt 9.03 på morgonen. Dagen blev en lugn och trevlig tillställning med fikabesök på både dagen och kvällen. Den här helgen har med andra ord bestått av mycket tårta och fika, då även min brorsdotter firade sin födelsedag i efterskott. 

Fina presenter fick jag också, och underbara blommor ! Blommor kan man aldrig få för mycket av,dom sätter det där lilla extra på vardagen. Nu ser jag framemot en middag ute med hjärtat som jag har som  innestående födelsedagspresent. En middag ute,bara vi två, är på tiden känns det som... Dessutom får jag välja restaurang :)

Ha en riktigt bra start på veckan !

Kram Linda

fredag 21 februari 2014

Sånt som behövs




För några veckor sedan handlade vi ett par saker till lill-knodden. Förutom en bilbarnstol som behövs från det att han har fötts hittade vi en badbalja för några tior på Ikea. Det känns skönt att börja skaffa sakerna i tid så man slipper tänka på allt den sista tiden. Har även införskaffat lite smått och gott till mig själv, allt för att underlätta nu när jag blir större och större. Stödet för magen är hittills den klart bästa investeringen ! En sport-bh att ha på natten var även det ett riktigt bra köp,i fin turkos färg :)

Idag är det fredag och helgen väntar runt hörnet, och med helgen stundar en födelsedag...Min närmare bestämt :) Igår började jag och en kompis baka småkakor och jag ska fortsätta med det idag. Fylla tårtorna och göra muffins med lemoncurd frosting står också på schemat. Ikväll måste vi städa, så jag tänkte muta hjärtat med en räkmacka när vi är klara ;) 

Ha en finfin fredag !

Kram Linda

torsdag 13 februari 2014

Växer


Den här bilden på mig och magen togs för en vecka sedan. Det växer verkligen så det knakar ! På ultraljudet i måndags fick vi veta att vår lilla krabat är hela 19 cm lång från topp till tå. En liten mini-människa som växer i min mage. 


Kloka ord att tänka på...


Grenen jag hittade i somras och som passade perfekt till mitt lilla projekt fick tidigare i vintras några istappar,dom får hänga kvar vintern ut. Framåt våren kan man ju hänga upp lite mer "vårliga" saker. Måste erkänna att jag är väldigt nöjd med min gren ! 

Redan torsdag och imorgon står det Alla Hjärtansdag i kalendern. Planen inför morgondagen är att baka en hjärttårta med rosa grädde till kvällsfika. Okej,jag erkänner att jag även köpt några presenter också ;) Egentligen är den här dagen lite överdriven och mest till för locka folk att handla saker, kan jag tycka i alla fall. Varför inte visa sin kärlek lite varje dag istället ? Då menar jag inte med materiella saker utan med ord och handling.

Nog om det, nu är det dags att köra igång den här dagen !

Kram Linda


tisdag 11 februari 2014

Ödmjuk inför livet


Ja ibland kan man inget annat känna än ödmjukhet inför livet...Som igår till exempel när vi fick se den här lilla krabaten framför oss på en skärm. Våran lilla krabat. En livlig och busig liten kille som bara ville snurra runt och förflytta sig när han skulle kontrolleras och mätas. Lilla handen åkte fram och tillbaka hela tiden. Att det är en pojke var det tydligen ingen tvekan om sa man. Att jag fortfarande var superförkyld och hängig var inget jag kände av för en stund. Alla symptomen försvann och ersattes av en värme inombords. 

Ödmjuk.