söndag 28 april 2013

Shopping


Nytt porslin ! Föll pladask för dessa när jag såg dom första gången och har därefter tänkt köpa vid tillfälle.Älskar den underbara färgen sen är dom väldigt goda att dricka kaffe ur,ganska sköna att värma händerna på också :)


Det blev även två nya lampor till sovrummet. Tycker dom här är så fina !



Sist men inte minst,en retro radio som jag länge suktat efter ! Behändig att ta med ut i sommar,när man ligger och solar tex :) Är så nöjd med den !!


Ha en trevlig kväll !

måndag 22 april 2013

Ny vecka


Blå toner i köket känns fräscht !



En ljuv pelargon (bild från förra sommaren) Nu längtar jag efter dom,pelargonerna ! Dom är svensk sommar för mig :)



Får det lov att vara lite go´fika ! ;)



Hej hopp blåsiga måndag !

Jäklar i min låda vad det blåser ! Inte ett dugg skönt ute idag.Gjorde ett försök att sitta ute efter husväggen och fika,men det blev ingen lång stund. På för middagen blev det ett loppisbesök som resulterade i tre små fynd,en skål,en liten plåtburk och en vit emaljmugg. Bild kommer i nästa inlägg :)

För övrigt har dagen ägnats åt att städa,tvätta och plantera om pelargonerna.Tråkigt nog var det många som inte överlevde vintern så det blir till å inhandla nya.

Önskar alla en bra start på den nya vårveckan !

söndag 21 april 2013

Söndagkväll








Söndagskvällen har infunnit sig och ännu en helg är till enda.För min del har det varit en jobbhelg,trots jobb har det gått otroligt fort,som vanligt.Våren känns äntligen i luften och man blir bara såå lycklig av att vakna till fågelkvitter och solsken ! Snart är vi inne i majmånad,det är ganska svårt att ta till sig.Energin har börjat komma tillbaka efter vinterns dvala.

Vilken underbar tid vi har framför oss !

Ha en skön kväll ! 

tisdag 16 april 2013

Vårkänslor




Hallå hallå !

Äntligen har vårkänslorna återvänt ! Imorse när jag gick hem från jobbet sken solen så härligt och det var plusgrader ! Skönt som bara den :) Som man har väntat på att kvicksilvret ska ligga på den övre delen så att säga.Nu kan jag äntligen plantera penseér på balkongen och göra lite fint där ute.Ta dagens första kaffe i morgonsolen,gå ut barfota i bara morgonrocken - det längtar jag efter !

I väntan på det njuter jag av tanken att vi har allt det härliga framför oss !

Ha en trevlig tisdag !



måndag 15 april 2013

Blommor








Hej hej ny vecka !

Ok då är det nya vecka igen,ny vecka å nya tag.Dessutom har det hunnit bli den 15 den här månaden,halvvägs alltså ! Skönt om ni frågar mig :) Idag är det riktigt ruggigt och grått väder med inslag av regn,för att se det positivt kanske den sista snön försvinner.Kan knappt bärga mig till det börjar spira lite grönt ute,det är på tiden nu känns det som.Under tiden har jag tagit in lite vårblommor som får pigga upp ! Tycker den här färgen är så ljuvlig.

Helgen har varit skön och mysig med välbehövlig ledighet.Den har bjudit på släktmiddag,promenader,bastukväll,god mat och dryck och inte minst lite slappning i vårsolen.Lite kattvård i form av dusch och borstning har hunnits med.Det var inga glada kattdamer i duschen kan jag lova,men väl klara,torkade och nyborstade verkade dom riktigt nöjda.Då var matte också nöjd :)

Idag blir det lite städning här hemma men först kaffe !

Ha en bra start på veckan !

måndag 8 april 2013

Nya detaljer


På lilla runda bordet i vardagsrummet just nu.Hittade åt tre rosljus i min ena pigtittare som jag lade i en vit loppad skål.Tycker det blev en fin kontrast till det vita.Dom två betonghjärtan hittade jag på Ica maxi häromveckan,men kunde inte i min fantasi tro att dom skulle kosta sååå mycket.Det fanns ingen prisskylt och det är ju liksom bara betong kan man tycka.Nåväl,fina är dom ialla fall och passar fint med allt vitt.



Tycker det är vackert med torkade rosor ! Här hänger dom jag fick,på stora spegeln i sovrummet.



Fick en ide´då jag såg att man hade fått in dom här cupcaksen på Coop ! Den rosa hade jag sen tidigare och den är köpt på Dollar.Hör och häpna så var dom faktiskt billigare på Coop ! Tycker dom ser så läckra ut där på kakfatet :)



Är sååå nöjd med mina betongljusstakar som jag hittade på Coop för en billig slant ! Lite vitfärg gjorde susen och ett par blockljus fick bli den lilla färgklicken.


Hej hej måndag

Efter en helg med jobbnätter känner jag mig lagom mossig i skallen,samtidigt känns det otroligt skönt att ha dom avklarade för den här gången !Ute ligger snön i stora högar och det känns som att vintern vägrar släppa taget och häromdagen snöade det ??! Suck,det känns sååå segt just nu !

För att pigga upp mig lite har jag tagit in lite mera färg och det går mest åt det rosa hållet,tycker det känns vårligt och fräscht.I köket har det blivit mera blå toner,tycker det är så fint med just blåa detaljer i kök ! Blåvitt porslin är ju bara så ljuvligt lantligt.

För övrigt har det inte så mycket i inredningsväg,men är bra sugen på att köpa några nya pelargoner till köket ! Längtar även till att få plantera penseér på balkongen,men så länge det är kallt på nätterna är det ingen mening.


Nä,nu är det strax dags för sängen !

Ha en trevlig kväll !