söndag 24 februari 2013

I sovrummet





Go´kväll !

Här kommer ett till litet söndagsinlägg.Är verkligen inte ofta det blir två på en dag :)
Häromdagen kom jag att tänka på ett gammalt nattlinne jag har liggandes i garderoben,ett fint med ljuvlig spets upptill.Funderade lite och kom fram till att det nog skulle passa att hängas upp på väggen istället.Jag hade sett fina galjar på Dollarstore som skulle passa.Sagt och gjort och jag blev väldans nöjd !  Hittade även åt en söt ljuvlig barnklänning som också ska få hänga framme.Måste bara hitta ett bra ställe,antagligen hamnar den på den stora spegeln i sovrummet.

Ha en fin kväll !


Loppis




Ett par fynd på Dollarstore idag ! Älskar rosor !!





Hej hopp söndag !

Idag skiner solen och det droppar från taket ! Vilka vårkänslor man får :) Är det här vi har väntat på hela långa vintern.Fortsätter det så här försvinner mycket av snön och det är  ju en del...

I veckan blev jag så loppissugen så det blev en sväng,det var länge sen sist.Just den här gången blev jag positivt överraskad måste jag säga.Det fanns mycket jag ville ta med hem och ficktänka till ett par gånger innan jag bestämde mig.Det ska ju finnas plats för allt också ;)

Tillslut fick jag ialla med mig en fin Höganäs kruka,en vit tekanna(perfekt för en tedrickare som mig) en liten söt skål,en blåvit skål (älskar blåvitt porslin!)  Till min förvåning fanns flera jätte fina lampskärmar så jag valde ut dom två som skulle passa hemma,även en vit fönsterlampa fick följa med. Till sist hittade jag en söt väska för en tia,den ska jag använda till sommaren.

Allt för 150 kr !Ett mycket lyckat loppisbesök med andra ord. 



Ha en skön söndag !

lördag 16 februari 2013

Instagram









Hej !

Ikväll visar jag några Instagram bilder. Oj så beroende jag har blivit av Instagram !!  Skoj när man hittar likasinnade inredningsfreaks där som bara sprutar inspiration och fina vackra bilder :)

På inredningsfronten här hemma är det inget nytt under solen.Funderar lite på att snart byta ut det vintriga och isiga mot ljuva pasteller.Ute i bloggvärlden har jag märkt att många redan har börjat,det ger hopp om våren.

Trevlig kväll !


söndag 10 februari 2013

Längtar till sol å värme !








Ok,jag gillar vintern,det gör jag... Men just idag känner jag mig frusen och trött och drömmer mig bort till lite sol och värme. Långa stränder,paraplydrinkar,varma nätter,avkoppling och allt det där man får på en semesterresa till ett varmt land,det vill jag ha nu ! 

Jag får trösta mig med att Februari trots allt är en fin vintermånad,solen börjar visa sig mer och mer och hoppet om att våren kommer närmare...

Söndag och jag ska göra den tredje och sista jobbnatten,trött som få men det är bara att bita ihop och gilla läget. Får köra lite helg imorgon kväll istället,det borde jag vara värd tycker jag :)